Kreatív fészek

Ez a blog egyszerű, hétköznapi, praktikus ötletekről szól. Mindenről, ami segít, hogy gyerek mellett is barátságos fészek legyen az otthonunk. Kreatív ötletek, háztartási tippek és egyszerű praktikák, szépségápolási trükkök, hogy mi is ragyogjunk, ne csak a lakásunk. Mert ami jó anyának, az jó a babának és jó a családnak. Nézelődj, érezd jól magad és térj vissza máskor is! Ha tetszik amit olvastál, írj nekem!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

Címkefelhő

Friss hozzászólások

Ötletes hétköznapok (nem csak) anyáknak

2012.07.10. 21:32 ritakovacs

Cipősdobozokból komód

Címkék: ötletek doboz komód cipősdoboz

Mikor az előző blogbejegyzésemhez kerestem videót, találtam egy másik, szerintem fantasztikus ötletet. Nagyon jól használható és dekoratív komódot lehet készíteni cipősdobozokból. Igaz, ehhez még szükséges az is, hogy egy régi, már használaton kívüli bútordarab keretét is felhasználjuk.

A végeredmény maximálisan kárpótol minket a kis plusz munkáért. Először a kiválasztott bútort fessül le tetszésünk szerinti színűre. Ezzel már nem is lesz más dolgunk, csak az elkészült cipősdobozokat kell majd beletennünk. Ezután szedjünk össze annyi cipősdobozt, amennyit csak tudunk. Válasszunk hozzá megfelelő mintájú, többféle csomagoló papírt, vagy tapétát és szépen ragasszuk be vele a dobozokat. Aki erőt érez hozzá, tehet rá kis füleket is, amire ráírja, hogy mi van a dobozban. De ez egy egyszerű matricával, némi dekorációval is könnyen megoldható. A végeredmény pedig szenzációs és roppant dekoratív.

És itt van hozzá a videó:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr354639426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása