Kreatív fészek

Ez a blog egyszerű, hétköznapi, praktikus ötletekről szól. Mindenről, ami segít, hogy gyerek mellett is barátságos fészek legyen az otthonunk. Kreatív ötletek, háztartási tippek és egyszerű praktikák, szépségápolási trükkök, hogy mi is ragyogjunk, ne csak a lakásunk. Mert ami jó anyának, az jó a babának és jó a családnak. Nézelődj, érezd jól magad és térj vissza máskor is! Ha tetszik amit olvastál, írj nekem!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Címkék

Címkefelhő

Friss hozzászólások

Ötletes hétköznapok (nem csak) anyáknak

2012.08.03. 07:00 ritakovacs

Szélcsengő gyerekszobába

Címkék: kreatív szélcsengő süthető gyurma só-liszt gyurma

Ez az ötlet nekem annyira megtetszett, hogy eldöntöttem, meg fogom csinálni a kisfiamnak. Mivel nagyon érthetően és jól le van írva lépésről-lépésre az ötlet megvalósítása, ezért nem láttam értelmét ismét leírni. Sokkal egyszerűbb, ha belinkelem ide az oldalt.

Az egyetlen hozzáfűzni valóm a dologhoz, hogy én annyira nem ismerem a süthető gyurmát. Mivel drágának találom, eddig mindig só-liszt gyurmával helyettesítettem. A színezése is nagyon jól megoldható. Vagy már kiszáradt állapotban lehet festeni pl. temperával vagy akril festékkel. És hogy ne fogjon utána, érdemes egy réteg lakkal lefújni vagy lefesteni. Nálunk a tempera tökéletesen bevált, de lehet, hogy még a vízfesték is jó hozzá. Aki pedig magát a tésztát szeretné színezni, annak javaslom az ételszínezékeket.

De ez a szélcsengő egyszerűen tüneményes:

http://www.kreativvagyok.hu/suthetogyurma/szelcsengo-repulo-flottaval/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr44689977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása