Kreatív fészek

Ez a blog egyszerű, hétköznapi, praktikus ötletekről szól. Mindenről, ami segít, hogy gyerek mellett is barátságos fészek legyen az otthonunk. Kreatív ötletek, háztartási tippek és egyszerű praktikák, szépségápolási trükkök, hogy mi is ragyogjunk, ne csak a lakásunk. Mert ami jó anyának, az jó a babának és jó a családnak. Nézelődj, érezd jól magad és térj vissza máskor is! Ha tetszik amit olvastál, írj nekem!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Címkék

Címkefelhő

Friss hozzászólások

Ötletes hétköznapok (nem csak) anyáknak

2011.03.15. 06:47 ritakovacs

Uralod a káoszt vagy a káosz ural téged?

Címkék: kreatív húsvét ötletek háztartás takarítás

Ismered az érzést, amikor reggel fölkelsz és a lakásodon végig nézve az az érzésed támad, hogy valami felrobbant az otthonodban? Voltál már úgy, hogy legszívesebben föl sem keltél volna, mert azt sem tudtad, hogy mihez nyúlj először, akkora volt a káosz?  Ugrott már össze a gyomrod, ha megszólalt a csengő, hogy vajon ki jött? Ha már jártál ilyen cipőben, jó helyre jöttél.

Minden anya és háziasszony rémálma, hogy egy-egy ünnepre vagy családi eseményre nem tud megfelelően felkészülni, vagy az utolsó pillanatban kell kapkodnia. Akkor pedig jön az ideg. Igazi ünneprontóvá tud válni a feszültség és a stressz. Átok az egész családnak és megmérgezi az ünnepi hangulatot.

Egy idő után úgy érzi az ember, hogy teljesen reménytelen a helyzet és esély sincs arra, hogy rendezni tudná valahogy a sorait. Egy ideig még kétségbeesetten megpróbál küzdeni az ember, egy kicsit belekap ebbe, belekap abba, aztán kimerülten, hulla fáradtan feladja. Pedig megoldás mindenre van. Kesergés helyett egy picit erőt kell venni magunkon és elhatározni, hogy sikerül, amit elterveztünk.

Ha szeretnél ideg nélkül, időben felkészülni a Húsvétra és vidáman, önfeledten tölteni az időt a családoddal, tarts velem! Ötleteket és tippeket adok, hogyan csináljunk rendet a lakásban, milyen menüvel várjuk a locsolkodókat. Megmutatom, hogy milyen kreatív trükkökkel  varázsoljunk igazi húsvéti díszbe fészkünket.

Ha esetleg vendégek nélkül, csak a családoddal szeretnéd tölteni ezt a néhány napot, akkor is szolgálok néhány ötlettel, hogyan legyen mindenki számára hasznos és eseménydús ez az idő.

Ha a rendetlenség az égig ér, még akkor sincs minden veszve. Egy kis rendszerrel, elszántsággal, határozottsággal rend lesz a korábbi kupi helyén és nyugalom a rumli miatt paprikás hangulatú otthonban. Egy alapos takarítás a lakásban, a lelkünkben és a gondolatainkban csodákra lesz képes.

Természetesen a szépségünk sem heverhet parlagon, így az ünnepre nem csak a lakásunk, hanem a külsőnk is megújul. Látogass el gyakran hozzám és meglátod, hogy valóban ünnep lesz az ünnep!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr752740453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása