Kreatív fészek

Ez a blog egyszerű, hétköznapi, praktikus ötletekről szól. Mindenről, ami segít, hogy gyerek mellett is barátságos fészek legyen az otthonunk. Kreatív ötletek, háztartási tippek és egyszerű praktikák, szépségápolási trükkök, hogy mi is ragyogjunk, ne csak a lakásunk. Mert ami jó anyának, az jó a babának és jó a családnak. Nézelődj, érezd jól magad és térj vissza máskor is! Ha tetszik amit olvastál, írj nekem!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Címkék

Címkefelhő

Friss hozzászólások

Ötletes hétköznapok (nem csak) anyáknak

2012.07.10. 09:46 ritakovacs

Cipősdobozból ékszertartó

Címkék: ötletek doboz ékszertartó cipősdoboz

Rengeteg bizsu ékszerem van. Néhányat kaptam, pár darabot én vettem, de a legtöbbet magamnak készítettem.  Az egyetlen bajom velük, hogy nagyon nehezen tudom kivenni a halomból azt, amit éppen föl szeretnék venni, mert akkora káosz uralkodik közöttük. Igazi küzdelem egy-egy darab kiválasztása.

Ennek megakadályozására tökéletesen alkalmas az az ötlet, amit a neten találtam. Nagyon egyszerű, könnyen kivitelezhető és roppant praktikus. Szerintem nagyon szép, dekoratív és igazán klassz kis ékszertartót rittyenthetünk egy kidobásra váró cipősdobozból.

Nem is kerül olyan sok munkába. Először választunk egy dobozt, amiről úgy gondoljuk, hogy megfelelő lesz erre a célra. A doboz belsejével nem sok munkánk lesz, mert csak az ékszerek tárolóját kell beletenni. Aki esetleg erős indíttatást érez, az belül is kifestheti, vagy csomagolóval, esetleg szalvétával dekorálhatja a doboz belsejét is. Az ékszereket pedig tehetjük bonbonos doboz belsejébe vagy tojástartóba, melynek levágtuk a tetejét. Leginkább így gyűrűk tárolására alkalmas, de rugalmas karkötőt vagy nyakláncot is tehetünk bele. Erre tehetünk még egy "réteget", ami lehet a tojástartó teteje, amibe tudunk nagyobb darabokat tenni, pl. karkötőket, nagyobb nyakláncokat.

A magam részéről teljesen egyedivé tenném valami szép dekupázs dekorációval. De megmutatom inkább a videót:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr164639241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása