Kreatív fészek

Ez a blog egyszerű, hétköznapi, praktikus ötletekről szól. Mindenről, ami segít, hogy gyerek mellett is barátságos fészek legyen az otthonunk. Kreatív ötletek, háztartási tippek és egyszerű praktikák, szépségápolási trükkök, hogy mi is ragyogjunk, ne csak a lakásunk. Mert ami jó anyának, az jó a babának és jó a családnak. Nézelődj, érezd jól magad és térj vissza máskor is! Ha tetszik amit olvastál, írj nekem!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

Címkefelhő

Friss hozzászólások

Ötletes hétköznapok (nem csak) anyáknak

2012.07.06. 19:20 ritakovacs

Sminkes doboz maradék kartonból

Címkék: doboz karton papírból sminkes doboz kartonból

Nincs sok sminkes cuccom, de ami van, az állandó káoszban. Mindenfelé előfordulhatnak, azt soha nem találom amire éppen szükségem lenne, de amikor nem kellene, tutira a kezembe akad valahol legalább egy ecset.

Találtam neten egy nagyszerű ötletet, ami szerintem eszméletlenül jó. Nagyon kreatív, praktikus és nagyon klassz kis tárolót lehet belőle csinálni. Igazából csak egy sörös vagy üdítős kartonra és még néhány kisebb darab karton papírra van hozzá szükség, tetszés szerinti valamilyen dekoratív csomagoló papírra, ollóra és ragasztóra.

Az elkészítése pofon egyszerű. A sörös vagy üdítős karton lesz az sminkes doboz alja, a többi darabból pedig különböző tároló rekeszeket alakítunk ki. Itt az a lényeg, próbáljuk meg készen elképzelni, miden darabot nagyjából a helyére illeszteni, hogy a dekorációval már könnyebb dolgunk legyen.

Ha egyszerű és dekoratív dobozkát szeretnénk, egy magasabb kartont a doboz hátuljához, egy alacsonyabbat pedig előrébb helyezünk el. A kettő között, rájuk merőlegesen teszünk tetszés szerinti mennyiségben kartonokat, ezek lesznek a  rekeszek és egyben a két karton közötti távtartó.  Így már lesz elképzelésünk arról, hogy hogyan fog kinézni a doboz.

Ezután már csak valamilyen számunkra tetsző csomagolót keresünk és minden darab kartont, beleértve a sörös kartont is, bevonjuk vele. Amikor minden darab kész, a doboz hátuljához kerülő kartont a helyére ragasztjuk, majd ezt követően a két széléhez ragasztjuk a távtartó kartont.

Innentől egyszerűen beragasztjuk a még hiányzó elemeket és kész is a sminkes dobozkánk. Már nem marad más dolgunk, mint jól megpakolni. Így ni:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr184631152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása