Kreatív fészek

Ez a blog egyszerű, hétköznapi, praktikus ötletekről szól. Mindenről, ami segít, hogy gyerek mellett is barátságos fészek legyen az otthonunk. Kreatív ötletek, háztartási tippek és egyszerű praktikák, szépségápolási trükkök, hogy mi is ragyogjunk, ne csak a lakásunk. Mert ami jó anyának, az jó a babának és jó a családnak. Nézelődj, érezd jól magad és térj vissza máskor is! Ha tetszik amit olvastál, írj nekem!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

Címkefelhő

Friss hozzászólások

Ötletes hétköznapok (nem csak) anyáknak

2012.08.01. 08:14 ritakovacs

Fali dísz CD-ből

Címkék: ötletek újrahasznosítás CD dísz CD-ből

Azt hiszem mindenki háztartásában található leromlott, használhatatlanná vált, vagy már unalomig használt CD. Ezeknek a lemezeknek nem biztos, hogy a kukában van a legjobb helye. Sőt! Nagyon mutatós kis szobai dísz készíthető belőle.

Annyira egyszerű az elkészítése, hogy az hihetetlen. Fogunk néhány régi CD-t, majd megtisztítjuk őket, hogy szép fényesek legyenek. A videóban valamilyen műanyag virágot ragasztanak rá, de szerintem sokkal egyedibbé varázsolhatjuk, ha saját magunk által készített virágot ragasztunk a közepére. Természetesen máshogyan is lehet dekorálni. Én el tudom képzelni dekupázs technikával, vagy fonallal és dekupázzsal dekorálva is. És nyilvánvalóan a színeitől függ, hogy fiús vagy lányos lesz a kész dekoráció. Fel sem lehet sorolni a rengeteg ötletet, ahogyan el lehet készíteni.

Ha ez kész, a hátuljára szalagot ragasztunk. Ez össze is tartja a lemezeket, másrészt ennél fogva erősíthetjük a falra. Ráadásul nagyon is feldobja az egész díszt. Nézzétek csak meg a videón:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr444689874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása