Kreatív fészek

Ez a blog egyszerű, hétköznapi, praktikus ötletekről szól. Mindenről, ami segít, hogy gyerek mellett is barátságos fészek legyen az otthonunk. Kreatív ötletek, háztartási tippek és egyszerű praktikák, szépségápolási trükkök, hogy mi is ragyogjunk, ne csak a lakásunk. Mert ami jó anyának, az jó a babának és jó a családnak. Nézelődj, érezd jól magad és térj vissza máskor is! Ha tetszik amit olvastál, írj nekem!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Címkék

Címkefelhő

Friss hozzászólások

Ötletes hétköznapok (nem csak) anyáknak

2012.07.17. 10:27 ritakovacs

Számítógép asztal dekupázzsal

Címkék: kreatív asztal dekupázs

Ez az egyszerű, de nagyon klassz ötlet soha nem jutott volna eszembe magamtól, de nagyon magával ragadott. Elhatároztam, hogy magam is meg fogom csinálni. Úgyis elég lestrapált állapotban van a számítógépes asztalunk és hetek óta azon agyalok hogy mi legyen vele. Azt hiszem ezt a problémát ezzel meg is oldottam.

A legelső lépés, hogy tisztítsuk meg az asztalt. Ha ez kész első lépésként valamilyen alapozó színnel fessük le. Ez lehet fehér, drapp vagy valamilyen más szín. Igazából valamilyen pasztell színt javaslok, mert ez lesz a megfelelő alap a dekupázs papír vagy szalvéta alá.

Ezután a dekupázs papírokat megfelelő méretűre vágjuk, a helyére illesztjük próbából, hogy tényleg olyan legyen a végeredmény, mint amilyet szeretnénk. Majd dekupázs ragasztóval bekenjük a papírokat, szalvétákat darabonként és a helyükre illesztjük  szépen őket. Szépen simítsuk le, hogy ne legyen gyűrött vagy hólyagos, majd a papír felületét újra kenjük be ragasztóval.

Ha pedig megszáradt, jöhet az utolsó lépés, kenjük be az egészet lakkal. Így már nincs is más dolgunk, mint várni, hogy megszáradjon és gyönyörködni a végeredményben.

A videó pedig itt van:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr594660857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása